הזעה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

29/06/2000 | 23:52 | מאת: אבי

אני בן 26 וסובל מהזעה מרובה מגיל צעיר.בזמן האחרון זה הפך לבלתי נסבל.פעילות גופנית הקלה ביותר אפילו לדקה או שתיים גורמת לי להזיע.ההזעה חולפת זמן רב אחרי הפסקת הפעילות ובד"כ אני נעזר במאוורר או מזגן. אני לא שמן ונמצא בכושר גופני סביר. מה עושים?

30/06/2000 | 00:16 | מאת: ד"ר ישראלית

שלום אבי, בעיתך אמנם מטרידה מאד אינה קשורה כניראה בכירורגיה. ישנה מחלת הזעת יתר בכפות ידיים אשר הסכין יכולה לפטור. מציע שתתיעץ עם הפורום לרפואה כללית - כנס בפינה העליונה מימין לרשימת הפורומים ומשם חפש רפואה כללית. או השתמש בכתובת הבאה http://www.doctors.co.il/forums/list.x?num=1 בהצלחה דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה