מילה שלא על ידי מוהל דתי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

17/01/2000 | 22:19 | מאת: ס.ל.

אני מחפש דרך לימול את בני באמצעות רופא, שאינו קשור לממסד הדתי-אורתודוכסי. אודה לכל מידע בנושא, ס.ל.

18/01/2000 | 12:22 | מאת: ד"ר ישראלית

שלום ט.ל. לא רשמת בן כמה הנימול. במדה ומדובר בבוגר (לצורך העניין בן שנה ומעלה) מומלץ מאוד שהמוהל יהיה "אורולוג" מומחה (פתח בדפי זהב תחת אורולוגיה או התקשר לכל מרכז רפואי גדול ובקש מחלקה אורולוגית.) במדה והנימול הנו בן פחות משנה אזי תוכל "לבחור" בין פניה לכירורג ילדים לבין פניה לאורולוג-ילדים (שים לב הפעם כדאי להתקפיד על "תת התמחות ילדים" כמו כן כדאי לציין שקיימים מוהלים רבים (בעיקר במגזר הערבי) שהנם רופאים, בעלי נסיון. רב. הערה אחרונה במדה וקיימת בעיה רפואית כלשהי: בעית דמם/קרישה /בעיה אסטית בפין-בשום אפן לא ללכת למוהל שאינו רופא ! ולסיום ישנם רופאים רבים שבחדר נתוח מקיימים טקס "דתי". מקווה שהנושא הובהר. שלומי

מנהל פורום כירורגיה