הרדמה כללית

דיון מתוך פורום  כירורגיה

24/09/2000 | 20:03 | מאת: נואל

שלום רב, אני יודעת שזה לא בדיוק בתחומך ובכל זאת אודה על התיחסותך. אני מועניינת מאוד לעבוד ניתוח קוסמטי שדורש הרדמה כללית וחוששת מאוד רק מעצם ההרדמה (ולא מהכאב וכו'..) עברתי בעבר הרדמה לצורך הפלה מלאכותית אך אינני יודעת אם זה נעשה באותו דרך והשימוש באותו חומר.אני בת 32 ובריאה למעט הפרעות קצב בלב (פעימות מוקדמות) שגם זה מוסיף לחשש. מה הסיכונים שיש בהרדמה כללית והאם אם עברתי כזו בעבר אין סיבה לכאלו? בתודה מראש נואל

25/09/2000 | 18:17 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום נואל, אכן זה לא מתחום התמחותי אך הרגעי הסיכונים בהרדמה כללית קטנים מאד . אלפי הרדמות כאלו מבוצעות בארץ ובכל העולם לצערנו אנו שומעים רק על ה"פשלות". אם את צעירה ובריאה הסיכוי שיקרה משהו שואף לאפס. הפרעת הקצב שלך היא שכיחה מאד והמרדים חייב לדעת ממנה אינני חושב שתפריע. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה