הזעת יתר

דיון מתוך פורום  כירורגיה

22/09/2000 | 09:16 | מאת: רון

שלום. אני נער לפני גיוס ואני מודאג מבעית ההזעה שלי. בפעולות הכי קטנות אני ממלא את חולצתי בזיעה. אני מזיעה אפילו כשאני הולך לבית הספר.אני מזיעה בכל גופי ופשוט לא יודע מה לעשות והתשובות של הנושא לא עונות על שאלותי.

22/09/2000 | 16:01 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום רון, אני מסכים עם קביעתך כי התשובות אינן עונות לנושא. ישנן בעיות רפואיות רבות המתבטאות בהזעה. הכירורג יכול לתת פתרון לא רע בעזרת ניתוח רק להזעה בכפות ידיים . הזעה בכל הגוף דורשת בדיקה על ידי רופא פנימאי שינסה לאתר מחלה הגורמת לכך במרבית המקרים אין גורם מחלתי ואז נותרים עם הזעה כזו כנושא שאין לו פתרון רפואי. דר' ויזר

23/09/2000 | 13:20 | מאת: אסתי-קינייסולוגית

לרון אני מציעה לך לעבור טיפול אחד קינייסולוגי שיכול לשחרר אותך מכל הצרה. לפרטים פנה לאי-מייל שנה- טובה אסתי

מנהל פורום כירורגיה