טחורים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

26/06/2000 | 01:08 | מאת: אילנה

שלום, לבעלי יש בעיית הטחורים ודימומים מדי פעם. הוא מתעלם מהבעיה ואומר שזה שטויות. אני דואגת שהמצב יסתבך ואז יידרש ניתוח. מה הטיפול המקובל ביותר לבעיה כזו, האם יש צורך בבדיקה כלשהי ומה מהות הבדיקה ? בתודה מראש

26/06/2000 | 19:09 | מאת: ד"ר ישראלית

שלום לך אילנה למה להכביר במילים אנשים חוששים להבדק זה גם די מביך. אני מציע כי תזמיני את בעלך לשבת מול המחשב לגלוש לאתר הנפלא שלנו. קיימת כתבה גדולה ומקיפה בנושא טחורים www.doctors.co.ilmagasinearticle-view223 אם יהיו שאלות נוספות חיזרי אלינו במידה ובעלך עייף מכדי לשבת מול המחשב תוכלי גם להדפיס את הכתבה ולתת לו לקרוא. בברכה דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה