כאבי אשכים לאחר קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

21/09/2000 | 16:21 | מאת: ז.ג

לד"ר וייזר שלום רב, לאחר בדיקת קולונוסקופיה שעברתי לפני 6 חוד' (בדיקה שהופסקה באמצע בשל הכאבים) אני סובל מתחושה מוזרה באיזור שבין שיפולי הבטן לאשך השמאלי. כמו כן שמתי לב למצב שבו האשך השמאלי או רק שק האשכים בצד זה נשארים "רפויים" או נמוכים יותר (בניגוד לעבר) ,מצב הגורם לי למעיין "צביטות" מכאיבות באשך. האם יש חשש לפגיעה ברצועות המפשעה או כל פגיעה אורתופדית/ כירורגית ? אם כן מהן הפגיעות האפשריות שעולות בדעתך? בתודה... נ.ב. תוצאות הבדיקה היו תקינות ולפני 5 שנים עברתי ניתוח אינגווינל הרניה (פלסטיקה) אני בחור בריא בן 22

21/09/2000 | 18:06 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום ז.ג לפי תלונותיך ובהכירי את הבדיקה אני לא מוצא קשר ואינני חושב כי הבדיקה גרמה לנזק כזה היות והיא נעשית בתוך חלל המעי. יתכן כי תחושותיך קשורות לניתוח שעברת או לבעיה חדשה באשך. רצוי כי תבדק על ידי כירורג בשאלה של בקע חדש או חוזר, או דליות האשך? תוכל לקרוא על כך באתר הכירורגיה . בברכה דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה