הזעת יתר כפות ידיים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

20/09/2000 | 18:59 | מאת: תמי חי

בני בן ה-13 סובל מגיל צעיר מאד מהזעת יתר בכפות הידיים. ידוע לי על הניתוח הקיים,שלפי הסבר שקיבלתי יכול לגרום גם לסיבוכים קשים. ניסינו טיפול באוקופונטורה שגרם להרעה במצב. רמת ההזעה היא כזו שגורמת לו להגיש למורה מבחנים רטובים,בבית הוא עושה שעורים עם מאוורר מכוון לידיים ,הדפים במחברות קשים-לאחר שנרטבו והתיבשו ודוגמאות נוספות לא חסר. אודה לכם אם תוכלו לעודד בנושא בברכה ותודה תמי חי

21/09/2000 | 18:25 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום תמי, אנו מכירים את הסבל שנגרם מתופעה זו. הפתרון הניתוחי הוא טוב לכפות הידיים ונעשה בעזרת סיבים אופטיים המוכנסים דרך בית החזה באזור בית השחי. זיכרי כי לאחר ניתוח יש סיכוי כי הזעה תתגבר או תופעי בחלקי גוף אחרים. אך בכפות ידיים יהיה יבש. ישנם סיכונים נוספים שאותם יסביר לך הרופא המנתח. לסיכום הרשי לי להציע לך אם הסבל קשה כפי שאת מתארת יש לפנות לניתוח. בברכה דר' ויזר

14/02/2001 | 17:12 | מאת: הדס

אני סובלת מהזעת יתר בעיקר בבית השחי ברגליים וביידים. יש לי 3 שאלות: א. האם אין דרכים פחות פולשניות מניתוח ויותר טבעיות? ב. האם באמת כדאי לעבור את הניתוח? ג.אם אעבור את הניתוח, האם אצטרך לעבור שישה ניתוחים שונים?! (2 שחי, 2 ידיים, 2 רגליים)

23/09/2000 | 13:10 | מאת: אסתי-קינייסולוגית

לתמי אני מציעה שהבן יעבור טיפול קינייסולוגי המאבחן דרך בדיקות שריר את הגורם להזעה הקשה ומנטרל אותו. ניסיתם כל כך הרבה דברים . נסו טיפול אחד.קינייסולוגי. שנה-טובה אסתי

23/09/2000 | 18:22 | מאת: תמי חי

אסתי שלום, תודה על תגובתך. אני חייבת להודות שלא שמעתי על תחום הקינייסולוגיה. אודה לך אם תוכלי להפנות אותי למקורות מידע בנושא כדי להבין במה מדובר מבחינת צורת הטיפול ומה משמעות הבדיקה הספציפית אותה הזכרת. . שנה טובה תמי חי

מנהל פורום כירורגיה