איבחון

דיון מתוך פורום  כירורגיה

20/09/2000 | 15:26 | מאת: יואב הירש

דר. ויזר הנכבד גיליתי גוש מוזר בגודל 1.5 ס"מ על 1 ס"מ במקום מביך (ליד פי הטבעת) ויש בידי הפנייה מרופאת המשפחה לכירורג. המועד הכי קרוב לפגישה עם כירורג שיכולתי להשיג דרך קופ"ח כללית היא ל- 3 באוק. יש בידי גם את האמצעים (בעזרת ביטוח משלים של מקום העבודה) לאיבחון על ידי פגישה פרטית עם כירורג. הבעיה: איפה אני יכול למצוא רשימה של רופאים כירורגים באיזור המרכז שיוכלו לקבל אותי במהירות האפשרית? העניין הזה מלחיץ מאוד שלא לדבר על כך שהריכוז בעבודה ירד פלאים. אודה לך על כל רמז. בכבוד רב, יואב הירש

20/09/2000 | 18:29 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום יואב ראשית להרגע מירב התופעות באזור הן על רקע פשוט כגון טחורים. איננו נוהגים לתת המלצות לרופאים. אם רצונך לפנות פרטי הינך יכול ליצור קשר עם כירורג דרך "דפי זהב" אם רצונך בבדיקתי פנה בבקשה לדואר אלקטרוני [email protected] דר' ויזר

21/09/2000 | 09:54 | מאת: יואב הירש

דר. וייזר הנכבד תודה רבה על התשובה, אני שולח לך גם EMAIL לכתובת הפרטית שרשמת. אם אוכל להשתמש בשירותך אז אדרבא. רק תמסור לי כתובת ושעה. במהלך הסופשבוע (שישי ושבת) ניתן לשלוח לי EMAIL לכתובת הפרטית: [email protected] בכבוד רב, יואב הירש

מנהל פורום כירורגיה