טיפול בפצעים נקרוטיים בעזרת זחלים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

19/09/2000 | 13:39 | מאת: יובל

שמעתי בתכנית הרדיו "אקדמיה ב-אלף" על טיפול בפצעים נקרוטיים בעזרת זחלים של זבובים. המרואיין הוא רופא שעשה את הטיפולים כאן בארץ ודיווח על הצלחה מרובה. לצערי שכחתי את שמו ואת בית החולים בו הוא חוקר. אם ידוע למישהו, אנא עיזרו לי ליצור קשר. תודה מראש יובל

19/09/2000 | 18:12 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום יובל, הבעיה והתיאוריה מוכרת כבר מאות שנים מפעם לפעם היא מקבלת תנופה חדשה. אינני מכיר את הרופא או את המקום בו הוא מטפל. תצטרך לחפש הלאה. מצטער דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה