פיסורה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

18/09/2000 | 22:59 | מאת: חיים

ד"ר ויזר שלום קודם אודה לתשובתך לגבי הכאבים בפי הטבעת וההתגברות על המבוכה . פניתי לחדר מיון משום שכבר לא יכולתי לסבול את הכאבים העזים,והכירורג אמר לי כי יש לי פיסורה ונתן לי שמן לריכוך הצואה,נרות ואמבטיות חמות. כמו כן הוא אמר לי כי אם הכאב אינו עובר יש לפנות שוב לכירורג ואולי אף לעבור ניתוח. עכשיו לאחר שלושה ימים של טיפולים שתיארתי לעי"ל יש שיפור קל אך לא משמעותי ובכל פעם שאני יושב ישנם כאבים אדירים אך לא בשכיבה או בעמידה. מה עלי לעשות כעת? והאם יהיה צורך בניתוח? איך מתבצע הניתוח? האם הפיסורה חוזרת? ותוך כמה זמן החלמה מניתוח? לתשובתך אודה

19/09/2000 | 18:16 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום חיים שמח כי עברת איבחון והשלב הבא כנראה הוא ניתוח. לכל שאלותיך יש תשובות במאמר שפורסם על ידי באתר והנה כתובתו:http://www.doctors.co.il/surgery/article/229/ ההחלמה מהניתוח אורכת מס' שבועות ומלווה בכאבים קלים לרוב הכאב החזק שהינך חש חולף מידית. לרוב אין חזרה של המחלה. אזור אומץ ועבור את הניתוח דר' ויזר

18/10/2000 | 00:49 | מאת: ורבנה

דר' ויזר היקר. אני ואחותי עברנו ניתוח לאחר סבל רב שעברנו כתוצאה מהפיסורה. לי ולאחותי הניתוח עזר מאוד--אבל---לצערי הרב, הפיסורה חזרה, ובגדול-!!! לי נאמר בבית-החולים שהפיסורה אכן חוזרת אם לא דואגים לאכילה נכונה,וקיבלתי המלצה חמה לקחת מטאמוציל אשר ימנע את חזרת הפיסורה. לא יכולתי לקחת את המטאמוציל מישום שהדבר הזה, ממש גרם לי לבחילות כל פעם שניסיתי לבלוע אותו.לכן חדלתי מלקחת אותו---והפיסורה חזרה. אני מודה לגברת c.a ששינתה את חיי לבלי הכר. כן, כאן בפורום זה.

20/09/2000 | 22:10 | מאת: c.a

חיים שלום. אני מבינה את כאבך - אני סובלת כבר 8 חודשים ומטופלת בפרוקטוליין שהם מומחים בטחורים ופיסורה. אני למרות עצת הרופא לא הייתי ממהרת לעשות ניתוח. אני לוקחת "מוציויטל" או "אגיולקס" או "אגיוקור" ומורחת משחה שהרופא נתן לי בלעדית לפרוקטוליין 3 פעמים ביום וכף שמן פראפין לפני השינה וזה פשוט מקל מאוד ולאט לאט עובר. לי זה חזר מן הסיבה שאני סובלת מעצירויות קשות ולא לקחתי את מה שצריך כמה ימים וגרמתי לנזק חוזר. זה לגביי. לגבייך אל תתבייש והמשך לטפל עד שיעבור והקשב לרופא שמטפל בך! תאמין לי עוד אלפים סובלים כמוני וכמוך וצריך להתגבר על המבוכה כי הסבל גדול... מקווה שלא תזדקק לניתוח וגם אם כן העיקר שזה יעבור ותרגיש טוב!!! אז רק בריאות חיים. ביי CA

22/09/2000 | 17:22 | מאת: חיים

ca אודה לך על תשובתך ומקווה כי גם כאבייך יעברו. אני מטופל בשמן פרפין,משחת עזרקאין,אבקה לריכוך הצואה וכשיש כאבים אני לוקח אופטלגין. אך אין שיפור. רופאים אחדים אמרו לי כי יש לעבור ניתוח,אך כשהגעתי עם הפניה למיון, הרופא בחדר המיון אמר לי כי עדיף טיפול שמרני ולהשאיר ניתוח רק כאופציה אחרונה. אך הכאבים קשים מנשוא ולא עוברים כבר ימים רבים והסבל נמשך. מה עדיף לעשות בתור מישהי שעוברת את אותו הדבר? לתשובתך אודה חיים.

08/11/2000 | 23:07 | מאת: נתן

C.A שלום עושה רושם שאת מייעצת להרבה אנשים בנושא וזה נהדר. לכן להשלים את המעגל אגלה לך שלמשחה המיוחדת קוראים - קרם Nitro 0.2%. אפשר לרכוש אותו רק אצל רשת בתי המרקחת "שור טבצ'ניק". זאת תרומתי הקטנה בברכה נתן

מנהל פורום כירורגיה