עבודה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

17/09/2000 | 21:06 | מאת: דויד טסרטס

שלום אני מתחיל בשנה הבאה ללמוד רפואה בצ'ילה(האוניברסיטה של סנטיאגו). אני כרגע נמצא בטיול בארץ וחושב לעשות עליה. רציתי לדעת אם בתור בוגר של האוניברסיטה בצ'ילה יהיה לי קשה למצוא עבודה בתור רופא בישראל תודה דויד

18/09/2000 | 17:31 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום דויד אינני מכיר מאד את שוק העבודה בישראל. מאז ומתמיד בארץ קטנה קשה למצוא עבודה ברפואה אך לא שמעתי על אף רופא אשר חיפש עבודה ונשאר מובטל. תלוי גם באיזה מקצוע רפואי תתמחה. ידוע לי כי חסרים אורטופדים . בהצלחה וברוך הבא דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה