pectus excavatum

דיון מתוך פורום  כירורגיה

16/09/2000 | 21:06 | מאת: דני

שלום, אני בן 26 ויש לי מרפן וכתוצאה יש לי מה שנקרא חזה שקוע. אני מעוניין לעבור ניתוח לתיקון וקראתי כבר חומר בנושא על סוגי פרוצדורות שיש לניתוח כזה. הייתי מעוניין לדעת אם יש רופאים שמתעסקים בתחום הזה בארץ?איך אני יכול ליצור עם רופא כזה קשר? תודה

17/09/2000 | 20:38 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום דני, ניתוח מסוג זה הוא נדיר יחסית ואני מסופק אם יש נסיון רב לזה בארץ. בכל מקרה התחום הוא של כירורגית חזה. בקש הפניה למרפאה כזו באחד מבתי החולים ותוכל לברר זאת. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה