פצעים וכאבים בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיה

15/09/2000 | 20:36 | מאת: חיים

מזה מספר ימים אני סובל מכאבים תמידיים באיזור פי הטבעת ,שמתבטא בפצעים לבנים, בדימום לעיתים רחוקות,עקצוץ בישיבה ובשכיבה ובאי נוחות מתמדת. דבר זה גורם לי סבל רב משום שרוב היום אני נמצא בנהיגה. ממה אני סובל ? אני חש במבוכה נוראית ומשום כך עדיין לא ראיתי רופא. מה עלי לעשות האם מישהו יכול לעזור לי ? ב ב ק ש ה

16/09/2000 | 15:09 | מאת: אמיר

חיים שלום על סמך ניסיון ייתכן שאתה סובל מאד מהדברים הבאים 1. רמה כל שהיא של טחורים דבר הגורם הן לגרד והן לדימום במקרה של החמרה במצב הטחורים לעיתים הם יוצאים החוצה והדבר מלווה בכאבים 2. מה שנשמע יותר מתאים זו פיסורה גרד ברמה שאפשר להשתגע זה למעשה חתך או חתכים בפי הטבעת מציק וגורם לדימום בשתי הבעיות חשוב לטפל ולפעמים כדאי לבדוק לעומק מאחר ושתי התופעות לעיתים מצביעות על בעיה יותר עמוקה אני מציע לך לפנות גם לכירורג לטיפול בסימפטומים וגם לגסטרולוג בשביל לבדוק יותר לעומק בברכה אמיר

16/09/2000 | 18:52 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום חיים, התאור שלך יכול להתאים למסבר בעיות, ראשית יכולות להיות הבעיות הרגילות בפי טבעת כגון טחורים תוכל לקרוא על בעיות אלו בכתבות באתר שלנוhttp://www.doctors.co.il/surgery/cat/3/ כמו כן יכול להיות שמדובר בבעיות של העור ליד פי הטבעת ואז הטיפול הוא שונה בכל מקרה רצוי שתתגבר על המבוכה ותפנה לבדיקה על ידי כירורג אשר בבדיקות רגילות יוכל לאבחן ולטפל. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה