כאבים בוושט

דיון מתוך פורום  כירורגיה

10/09/2000 | 16:26 | מאת: TAL

שלום רב, מזה מספר שבועות אני סובלת מכאבים בוושט. אינני סובלת מקושי לבלוע מוצק או נוזל . הכאב הינו בוושט והתחושה היא כשל "כדור שנתקע בגרון". יש לציין שאני תחת מתח בזמן האחרון. בנוסף, יש לי כאבי ראש יותר מהרגיל. כאשר אני "נזכרת " בכאב המתואר לעיל, הכאב הופך חד יותר. האם חרדה ומתח יכולים לגרום לתופעות כמו אלו? מהם סימפטומים של גידול בוושט? תודה

10/09/2000 | 21:04 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום טל, הרגעי, הספטומים של גידול בוושט הינם אלו שתארת שאת אינך סובלת מהם. חרדה או מחלות פשוטות יותר בלוע עלולות לגרום לכך. כדי לודא זאת יש להבדק על ידי רופא משפחה, את הוושט ניתן לאבחן בעזרת צילום פשוט יחסית. כדי להרגיע את חחשותיך בצעי צילום וושט-קיבה. אנני חושב שיש מקום לדאגה. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה