אבנים בכיס מרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

10/09/2000 | 02:07 | מאת: דביר

אני חייל בן 19 ואובחנו אצלי באולטרא-סאונד 3 אבנים בכיס מרה. האולטרא-סאונד בוצע על מנת לבדוק נדוע היה לי בריחה של חלבון בשתן. שאלתי היא האם חובה לנתח כדי להוציא את האבנים? אני חייל ביחידה קרבית ורציתי לדעת איך זה ישפיע על תפקודי הצבאי ועל תפקידי בצבא? אשמח לקבל תשובה באתר ובדואר האלקטרוני בתודה מראש דביר

10/09/2000 | 21:17 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום לחיל הקרבי, אבנים בכיס מרה אשר אינם גורמים לסימנים כלשהם - אינם מחייבים ניתוח, אני מבין כי זה המצב אצלך. במידה ויופיעו תסמינים כלשהם עליך לבקש לבצע ניתוח אשר יגביל את פעילותך לזמן קצר של חודש עד 3 חודשים לאחר מכן תוכל לחזור לפעילות ופרופיל מלא. שמור על עצמך דר' ויזר

10/09/2000 | 22:52 | מאת: דביר

לד"ר ויזר הנכבד תודה רבה על תשובתך ! אודה לך באם תפרט את התסמינים שיש לשים אליהם לב ויש לפנות לרופא צבאי. בברכה דביר

מנהל פורום כירורגיה