טחורים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

09/09/2000 | 20:06 | מאת: אביגאל

אני סובלת כרגע מכאבים חזקים הנגרמים מטחורים. כירורג נתן לי טיפול בנרות ובמשחה.כרגע הכאבים רק מחמירים. כמו כן נאמר לי לטפל באמבטיות מים חמים גם זה לא עוזר. האם יש טיפול נוסף שיכול להקל על הכאבים הקשים?לפני ניתוח.....

10/09/2000 | 21:24 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום לך, לפי התאור נראה כי יתכן שמדובר בפיסורה? אמבטיות עם מים פושרים וסבון ידיים שלוש פעמים ביום, משחות מרגיעות ותרופות נגד כאבים , אין לי מה להוסיף לטיפול פרט לניתוח . יש להבדק שוב ואולי לקבל חוו"ד נוספת. דר' ויזר

11/09/2000 | 12:51 | מאת: אביגאל

תודה על התשובה. אכן היום חזרתי לרופא הכירורג ונאמר לי שזה אכן פיסורה ולא טחורים כפי שחשבתי. מה דעתך על הטיפול שמציע מכון פרוקטוליין?? הרופא זלזל בהם, אבל הם מבטיחים עזרה ללא ניתוח.תודה על ההתיחסות

מנהל פורום כירורגיה