טחורים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

09/09/2000 | 12:16 | מאת: ישראל

אני בן 77 סובל מטחורים כ-40 שנה. לאחרונה צנחו הטחורים החוצה - ללא דימום. עלי לציין כי איני סובל מבעיות עצירות. אינני מעוניין לעבור ניתוח. לאחרונה נתקלתי במודעות של מרפאת פרוקטוליין הטוענת לריפוי של הבעיה ללא ניתוח- הייתי מבקש לשמוע דעתו של מומחה לנושא. האם אכן אפשרי לפתור בעיית טחורים של שנים כה רבות ללא ניתוח.

09/09/2000 | 18:15 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום ישראל, על פי תאורך אתה סובל מפרולפס של טחורים או של רירית פי הטבעת, נושא זה אם הוא גורם לך לסבל מחייב ניתוח. אנני יודע פרטים מדויקים על מרפאת פרוקטוליין אני משער כי הם משתמשים בטכניקות הידועות לכל הקהילה הרפואית, למיטב ידיעתי אין פריצות דרך בטיפול בטחורים דרגה 3 ללא נתוח. ממליץ כי תתיעץ עם כירורג או פרוקטולוג לגבי האפשרויות. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה