הקמת פורום בנושא קרוהן

דיון מתוך פורום  כירורגיה

08/09/2000 | 16:12 | מאת: גלי

ד"ר ויזר הנכבד שלום שמי גלי ואני חולה במחלת קרוהן וכפי שאני רואה פה באתר הרבה מאד אנשים חולים במחלת הקרוהן ושואלים עליה הרבה שאלות. האם תוכלו להקים פורום שיהיה נוגע רק למחלת קרוהן. בתודה רבה גלי

08/09/2000 | 17:19 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום גלי, את צודקת , קיימת דרישה לא רק שלך לגבי פורום מעיין זה באתר הנפלא של "דוקטורס". כאשר מסתכלים במבט רחב יותר אנו רואים כי דרושים פורומים נוספים במקצועות רפואיים כגון עיניים, אורולוגיה וכד' כל פורום כזה דורש השקעת זמן וכח אדם שחסר כעת, לצורך הטיפול בפורום כירורגיה אני מקדיש זמן רב לחיבור מאמרים, חיפוש באינטרנט, מענה לקהל ועוד. פתיחת פורום למחלות ספציפיות כגון קרוהן הינה לא סבירה כעת. מנהלי האתר מודעים לבקשת הקהל ונראה לי כי בעתיד יפתחו פורומים מעין אלו. ממליץ כי תבקרי באתר הישראלי לתמיכה בחולי קרוהן http://194.90.5.93/ccfi/default.asp יתכן כי יתן מענה לדרישתך לעת עתה. דר' ויזר

08/09/2000 | 22:33 | מאת: רון

גלי שלום, אני ישמח לעזור לך להתחבר אלינו לקבוצת תמיכה בנושא קרוהן וקוליטיס בישראל. שלחי לי את דואר אלקטרוני אם את מעוניינת. [email protected] בברכה רון.

מנהל פורום כירורגיה