פיסורה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

09/06/2000 | 00:44 | מאת: דנה

ערב טוב. הבעיה שלי כבר החלה לפני שנתיים והאבחנה נעשתה ע"י 2 כירורגים שיש לי בוודאות קרע בפי הטבעת. ניסיתי את כל הטיפולים השונים מלבד הניתוח,שאני לא מוכנה לעבור. לאחרונה התחלתי לאכול כמעט בכל יום אשל עם סובין,והייתי רוצה לדעת אם הסובין באמת עוזר כמו שאומרים. אני נורא סובלת ומוכנה כמעט לכל דבר מלבד הניתוח. אני מודה לך מראש על התגובה.

09/06/2000 | 14:02 | מאת: דר ויזר

דנה יקרה נראה כי לא ראית את המאמר המקיף שהופיע לאחרונה באתר זה בנושא פיסורה שכה מציקה לך אכילה של סובין ואשל עשויה לשפר את היציאות ולהפחית את הכאבים. ישנם טיפולים לפיסורה ללא ניתוח אותם תוכלי לראות במאמר לצערי הפתרון הטוב ביותר כיום הינו הניתוח ואל לך להמנע ממנו אם הוא נחוץ. אשמח לענות לך על כל שאלה לאחר קריאת המאמר כדי לראותו הקישי את המילה פיסורה או סדק במנוע החיפוש של האתר בהצלחה דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה