פיסטולה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

07/06/2000 | 00:49 | מאת: מיכל

איך נגרם מצב של פיסטולה והאם אפשר להבריא מכך? למה לפעמים זה חוזר שוב ושוב ?

07/06/2000 | 21:55 | מאת: דר' א. ויזר

שלום מיכל פיסטולה באזור פי הטבעת הינה חיבור חולני בין חלל הרקטום לבין העור התעלה לא נסגרת עקב זיהום בניתוח חשוב לזהות את כל התעלות האלו ולכרות את הרקמה החולה ריפוי הפצע הינו ממושך ועלולה להווצר פיסטולה חדשה ממליץ שתפני לבדיקה על ידי פרוקטולוג - כירורג העוסק בתחום ישנו מרכז כזה בבית חולים השרון ובביח איכילוב בהצלחה דר' א. ויזר

מנהל פורום כירורגיה