טחורים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

06/09/2000 | 13:09 | מאת: דניק

ד"ר ויזר שלום לאחר "דיון מעמיק" בפורום רפואה כללי בנושא למי עלי לפנות ע"מ לטפל בבעית טחורים נאמר לי שאתה המומחה לעניין ולכן השלה מופנת אליך האם ע"מ לטפל בבעית טחורים הדבר הראשון הוא פניה לק"ח ובקשה לקביעת תור ל - פרוקטולוג??? בברכה

06/09/2000 | 19:00 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום דניק, יפה עשית שפנית לפורום כירורגיה, ראשית ברצוני להפנותך למאמרים בנושא בכתובת: http://www.doctors.co.il/surgery/cat/3/ בכתובת זו תקבל מידע לגבי איבחון וטיפול. עליך לפנות לכירורג במרפאה לרוב כל כירורג כללי עוסק בנושא, פרוקטולוגיה עדיין היא מקצוע משני ואין רבים כאלו. בהצלחה דר' ויזר

07/09/2000 | 09:46 | מאת: דניק

ושוב אני שואל (נודניק מה לעשות) אני ניגש לק"ח למזכירה ומבקש לקבוע פגישה ל - .................?????????

מנהל פורום כירורגיה