ניתוח מעקפים לחולי סוכרת נעורים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

06/06/2000 | 13:06 | מאת: אודי

שלום האם ישנן בעיות מיוחדות כתוצאה מהסוכרת בעת בצוע ניתוח מעקפים האם יש בתי חולים שמתמחים בניתוח חולי סוכרת האם יש רופאים שמתמחים בניתוחי מעקפים לחולי סוכרת

06/06/2000 | 20:08 | מאת: דר' א. ויזר

שלום אודי בכל מקרה בו מכינים חולה לנתוח מקבלים את כל ההיסטוריה הרפואית שלו וכמובן מתייחסים לכל הבעיות הרפואיות, כחלק מהכנה לניתוח לשאלותיך: נתוחי מעקפים מבוצעים במחלקות לכירורגיה של חזה ולב כל חולה כזה סובל בדרך כלל ממחלות נוספות בינהן סכרת אותה יש לאזן ולבצע בדיקות לפני, במהלך ולאחר הניתוח אין מחלקות ספציפיות אשר מתמחות בניתוחים בחולי סכרת אך אני מאמין כי בכל בית חולים גדול בו מבצעים ניתוחי לב יש את כל הידע הנחוץ לטיפול בכל מחלותיו הנילוות של המנותח קיים סיכון יתר במידה קלה לזיהום וכדומה בהצלחה דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה