פיסורה בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיה

05/06/2000 | 22:48 | מאת: משה

בעקבות כאבים עזים באזור (במיוחד בזמן ישיבה, ובשרותים), פניתי לרופא המשפחה שאמר לי שאני סובל מפיסורה בפי הטבעת. שאלתי היא: 1. מה זה אומר עבורי? 2. מה הטיפולים הקיימים בפסיורה? בתודה משה

06/06/2000 | 20:00 | מאת: דר' א. ויזר

שלום משה כנראה לא ראית כי קיימת כתבה באתר זה בנושא פיסורה. כדי לעיין בכתבה הקש את המילה "פיסורה או סדק" במנוע החיפוש בראש הדף" לשאלתך אחד הגורמים לכאבים יכול להיות סדק או פצע בפי הטבעת הדבר מחייב בדיקת כירורג ונסיון טיפול שמרניבאמבטיות ומרככי צואה במידה ולא עזר אין מנוס מניתוח בהצלחה דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה