הכנה לבדיקת קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

05/09/2000 | 01:22 | מאת: גלית

דר' ויזר היקר האם יש צורך לשמור על דיאטה מסוימת כהכנה לבדיקה, מעבר לשתיית החומרים השונים? תודה על תשובתך גלית

05/09/2000 | 13:55 | מאת: רון

לדר וויזר שלום, ברצוני לדעת האם ניתן לוותר על ההכנה הקונבנציונלית ע"י דיאטה מיוחדת של נוזלים? בברכה רון.

05/09/2000 | 18:50 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום לרון וגלית, הכנה לקולונוסקופיה שונה מעט בין המכונים השונים. לרוב ניתן חומר משלשל עם או ללא חוקנים. רצויה דיאטה דלת סיבים למשך 3 ימים קודם הבדיקה. לגלית היקרה בהצלחה לרון גם כן דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה