בקה מפשעתי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

05/09/2000 | 00:11 | מאת: משה

כפי הנראה יש לי בקע מפשעתי. נקבע לי תור לעוד כ 10 ימים לכירוג. אני לפני צבע ואני מתגיס במרץ שנת 2001 ברצוני לדעת אם באמת יש לי בקע מפשעתי כמו שרופא המשפחה חושב , האם הניתוח שאעלץ לעבור ישפיע על הפרופיל הרפואי שלי (כרגע יש לי 72 ) וגם האם הניתוח ישפיע עלי במהלך הטירונות... וכמו כן האם במקרה של בקע מפשעתי יש חובה לעבור ניתוח או שאין צורך ממשי בכך.

05/09/2000 | 18:53 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום משה, בקע מפשעתי בגילך מומלץ לתקן בפרט שאתה עומד לפני גיוס ומאמץ גופני. הניתוח דורש החלמה של מס' שבועות ועוד השגחה של מס' חודשים ללא מאמץ. אין הוא מוריד פרופיל אלא נותן רק סעיף ליקוי. אני משער כי בחודש מרץ שנה הבאה כבר תרגיש טוב ומסוגל למאמץ דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה