גידול?

דיון מתוך פורום  כירורגיה

04/09/2000 | 22:03 | מאת: רחל

אני בת 28 בד"כ בריאה, לאחרונה כנראה ממתח אני חשה לפעמים בסחרחורות, ל"ד גבוה, חרדות, איבוד שיווי משקל, טכיקארדיה, עייפות וחולשה. האם הדבר יכול להעיד על תהליך גידולי ממאיר כלשהו? למשל ראש. יש לציין שאני חוששת לגשת לרופא להיבדק מחשש שיחשוב שאני עם כל הסימפטומים האילו פשוט פסיכית.. להתיחסותך אודה.

05/09/2000 | 18:58 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום רחל לא אינך פסיכית, סימפוטמים של מתח יכולים להתבטא באופנים רבים, גם באופן בו תיארת. רצוי לבצע מס' בדיקות כלליות כגון מעקב אחר ל"ד, אק"ג, בדיקת קרקעית עיניים וכד' אם קיים אצלך חשש מבעיה בראש בקשי מהרופא לעשות בדיקות אלו וגם ct של הראש. מאמין שהכל יהיה תקין ואז גם חלק מהמתח הנובע מחששות שוא יעלם דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה