הזעת יתר

דיון מתוך פורום  כירורגיה

04/09/2000 | 12:11 | מאת: יוסי

שלום, אני סובל מהזעת יתר ואינני מעוניין בניתוח כירורגי. שמעתי על מכשיר בשם DRIONIC המטפל בבעיה - שאלותי הן: 1.האם המכשיר יעיל? 2. האם ניתן לרכושו בארץ? 3.במידה ואינו מומלץ- האם קיימות אלטרנטיבות יעילות?

04/09/2000 | 18:11 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום יוסי לצערי אינני מכיר את המכשיר כך שלא אוכל לחוות דעה דר' ויזר

06/09/2000 | 20:40 | מאת: יוסי

אם כן, הייתי רוצה לדעת יותר על הניתוח. אני סובל מהזעת יתר בבית השחי - האם בעקבות הניתוח אני יכול לסבול מהזעת יתר בכפות הידיים או באזורים אחרים בגוף והאם יש סטטיסטיקות על אחוז האנשים שסובלים אחרי הניתוח מהזעת יתר באזורים אחרים.

מנהל פורום כירורגיה