לימפומה- דחוף.

דיון מתוך פורום  כירורגיה

04/09/2000 | 03:55 | מאת: אנונימית

לפני כשנה התגלתה אצלי בלוטת לימפה מוגדלת בצוואר, לאחר C.T תקין הוחלט לעזוב את הבלוטה, לפני כחודשיים גיליתי כי קשרי הלימפה בבית השחי מוגדלים וכואבים, בפנותי לרופא קיבלתי טיפול אנטיביוטי מחשש לזיהום סטפילוקוקי, היום גיליתי כי באיזור המפשעה ישנם קשרים מוגדלים, היכול להיות שהזיהום התפשט? (אין חום שמלווה את העניין), היחכול להיות שמדובר בלימפומה? האם אפשר לקבל אינפורמציה על לימפומה וסיכויי החלמה?.. תוודה.

04/09/2000 | 18:18 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום אנונימית, לפי תאורך את זקוקה לאיבחון ולא לטיפול... בקשי הפניה לרופא פנימי או המטולוג באחד ממרפאות החוץ של בית חולים. לפני האבחנה של לימפומה יש אבחנות פשוטות יותר... דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה