טחורים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

25/05/2000 | 15:55 | מאת: tom

שלום, אני סטודנט בן 25 וסובל 5 שנים מטחורים. הבעיה היא שרוב הזמן הטחורים פנימיים ואין לי בעיה מיוחדת חוץ מדבר אחד שמאוד מאוד מאוד מפריע. אחרי יציאה אני סובל מעקצוץ וגירוד מעצבן אלא אם כן אני שוטף את המקום(מה שלא תמיד כמובן באפשרותי) ואני גם מזהה שיש סימנים מעטים ודלילים של צואה על הנייר למרות שניקית את המקום שעה לפני. פניתי לכירוג ואמר שהמצב אינו חמור אך הדבר מאוד מאוד מעיק עליי שכן אני לומד, עובד ודי פעיל מינית. אשמח אם תוכלי לעזור לי בטיפול כלשהו למעט ניתוח ( O :

25/05/2000 | 20:02 | מאת: דר' ויזר

שלום תום לשאלתך עיקצוץ וגרוי באזור פי טבעת יכול לנבוע מטחורים אשר הפרשת הריר בצבע צואתי הינך רואה. הדבר גורם לגרוי באזור . סיבה נוספת הינן תולעים זעירות הנמצאות באזור שקשה להבחין בהן גם בבדיקות צואה בכל מקרה להבנת האפשרויות לטיפול בטחורים אני מפנה אותך למאמר שהופיע באתר זה לפני מס' ימים. נסה לאתר את המאמר על ידי חיפוש באתר של המילה "טחורים. בנוגע לטיפול בתולעים יש להתיעץ עם רופא מטפל לבקשו לקבל תרופה גם אם לא מוצאים תולעים בבדיקה. תודיע לי מה שלומך לפי הכתובת הנ"ל דר' ויזר

29/05/2000 | 09:06 | מאת: ד"ר ישראלית

שלום טום, ישנם פתרונות לטחורים - משחות והגיינה אשר יעילותן מןטלת בספק לטווח ארוך. יש פתרונות של "קשירת טחורים" או "לייזר" כל אלו נחשבים לטיפל מקומי עם סיכויי ריפוי טובים וסיכויי הישנות נמוכים יחסית. יפולים אלו כמעט ללא סיבוכים בהצלחה.

מנהל פורום כירורגיה