פריפורמיס סינדרום

דיון מתוך פורום  כירורגיה

06/09/2001 | 18:46 | מאת: שולי

אני בחורה בת 35 אחרי 3ניתוחים באיזור הפריפורמיס ללא הצלחה .בעקבות מצבי זה ניסיתי כל מני טיפולים במרפאות כאב . הרופא המנתח הציע עוד ניתוח ,ואני לא מעונינת.אנישותה כדורים נגד כאבים,אני לוקחת פרקוסת ואלגוליזין וזה כבר לא עוזר לי .השאלה שלי אם יש מישהוא שנתקל בבעיה כזו.אני מאוד השמח אם למישהו יש מידע על בעיה זו .נ ב .זה שמונה שנים שאני סובלת מבעיה זו .אני מחכה לתשובה.

08/09/2001 | 12:30 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום שולי, לפי התאור אינני מביען את סוג הניתוחים או הבעיה שלך אנא חיזרי אלינו עם פרטים מדויקים יותר כמו שם המחלה והאיבר שנותח. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה