משך הזמן של טיפול בטחורים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

02/09/2000 | 17:00 | מאת: פ.פ.

מזה 3 ימים הנני סובלת מטחורים (חיצוניים) וסובלת מכאבים עזים. לפני 24 שעות החלתי בטיפול משחתי ע"י Preparation H, אולם ללא הקלה לעת עתה. אינני בהריון ויציאתי סדירות. תוך כמה זמן עלי להרגיש הקלה? בתודה, פ.פ.

02/09/2000 | 18:16 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום פ.פ. אני מבין כי את סובלת מכאבים בפי טבעת ואבחנתך היא טחורים. ראשית עלי לציין כי יש מחלות נוספות המאופיינות בכאבים בפי הטבעת ולכן כדאי להתיעץ עם כרורג. תוכלי לקבל מידע נוסף בכתבות באתר זה:http://www.doctors.co.il/surgery/cat/3 לרוב מדובר בטחור חיצוני אשר מתנפח ומכאיב או בסדק בפי הטבעת. אמבטיות עם מי סבון, קרור מקומי על ידי קומפרסים, שימוש במשחות המכילות עזרקאין יכול להקל. הדבר נמשך מספר ימים עד כשבוע. רצוי להבדק... דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה