diastasis recti

דיון מתוך פורום  כירורגיה

03/09/2001 | 21:18 | מאת: אופירה

שלום רב! אני בת 28, בעברי לפרסקופיה ושני ניתוחים קיסריים. לאחר הניתוח הקיסרי האחרון (לפני כחודשיים) אובחן דיאסטזיס רקטי. האם ניתן לטפל בבעייה זו מלבד ב"ניתוח רשת"?

04/09/2001 | 22:20 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום אופירה, לגילך הצעיר את בעלת עבר כירורגי רב אז למה לנתח? האם יש אי אילו סימפטומים? לרוב הבעיה הזו הינה רק קוסמטית אם מפריע לך יש צורך בניתוח והכנסת רשת שהיא גוף זר העלול לגרום לצרות... לשיקולך דר' ויזר

05/09/2001 | 13:20 | מאת: אופירה

ד"ר ויזר - תודה רבה על התייחסותך לשאלתי. בעיית היפרדות שרירי הבטן אצלי היא אכן קוסמטית, הבטן נפוחה ונפולה ודווקא בגלל גילי הצעיר הייתי רוצה לטפל בבעייה. האם רק מתיחת בטן תועיל?? תודה, אופירה.

מנהל פורום כירורגיה