אבסס בישבן

דיון מתוך פורום  כירורגיה

03/09/2001 | 12:15 | מאת: נאוה

אני בת 23 וסובלת מאבסס בישבן עברתי ניתוח שבו כרתו את איזור האבסס ושוב הוא חזר. למזלי לא הספיקה המוגלה להתפשט עד פי הטבעת ניקזו את המוגלה במיון ועכשיו אצטרך לעבור ניתוח נוסף שבו יכרתו את מיקומו של האבסס. אני שואלת כי אין תשובות בנושא האבסס אנא עיזרו לי! מה זה סוג האבסס זה? כיצד ניתן למנוע אותו?מה לעשות שזה שוב יופיע?האם לעבור ניתוח נוסף?האם זה יגיע לפי הטבעת ויכרתו חלק גם ממנו?

04/09/2001 | 22:25 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום נאוה קשה לענות ללא בדיקה, אם מורסה כזו לא נוקזה היטב היא עלולה לחזור ולכן אנו נוהגיםפ לנתח בהרדמה כללית כדי לנקות את האזור היטב, יש לבדוק אם אין פיסטולה - חיבור חולני למערכת העיכול אם אין גורמי לוואי כגון סכרת בהצלחה דר ויזר

28/04/2006 | 22:40 | מאת: חתונה קטולית

שלום לכול הידוענים בנושא רפואת ההבסס , אני עברתי 3 ניתוחים של אבסס פריאנולי או משהוא כזה, ברצוני לדעת כול דבר היכול לעזור בכדי למנוע בעתיד ניתוח חוזר, אני מוכנה גם להיות שפן ניסיונות לכול דבר חדש שברצונכם לנסות, אנא עיזרו לי ולעוד הרבה אחרים הסובלים מדבר הנורא הזה והלא נודע

מנהל פורום כירורגיה