טיפול כרורגי בטחורים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

03/09/2001 | 12:06 | מאת: שרון

מהן השיטות הכירורגיות הקיימות לטיפול בטחורים (פנימיים וחיצוניים) ומאפיינן? אבקש לפרט גם את משך ההחלמה, הסיכוי לחזרת התופעה. תודה.

04/09/2001 | 22:29 | מאת: ד"ר א. ויזר

קראי על כך בכתבות בנושא, אם יהיו עוד שאלות אשמח לענות http://doctors.co.il/surgery/cat/3/

05/09/2001 | 09:38 | מאת: שרון

בכתבות אין תשובה לשאלתי. ברצוני לדעת מהם האמצעים הכירורגיים, מהן השיטות הכירורגיות לטיפול בטחורים, למעט קשירה. כאשר רופא מחליט, כי אין מנוס מניתוח לטחורים פנימיים וחיצוניים, אילו שיטות יש בידיו? מהי השיטה המומלצת בהבט של החלמה מהירה, סיכוי קטן לחזרת הטחורים, עלות הפרוצדורה, זמינותה וכו'. אודה לתשובתך.

מנהל פורום כירורגיה