טחורים?!

דיון מתוך פורום  כירורגיה

02/09/2000 | 14:35 | מאת: מיטל ס.

שלום, אני בחורה כבת 20 נטלתי תרופה בשם אוגמנטין כ- 14 יום שגרמה לי ליציאות כ-4 פעמים ביום וגם לרגישות בפי הטבעת ולאודם. התייעצתי עם רופא משפחה האם זה תקין או עלי להפסיק ליטול התרופה. הרופא אמר שזה תקין וייפסק לאחר הפסקת הטיפול. היציאות פסקו, האודם נעלם אבל כואב לי שם קצת ויש לי חתיכת עור קטנה בחוץ. אני מאוד מאוד מקווה שזה לא טחורים. אני מודאגת מאוד. אודה לתשובתך

02/09/2000 | 18:34 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום מיטל, ראשית ממליץ כי תקראי את הכתבות בנושא העוסקות בטחורים ובסדק בפי הטבעת http://doctors.co.il/surgery/cat/3/ יתכן שמדוב ר בשתי האבחנות האלו. כדי לקבל טיפול מתאים פני לכירורג שיבדוק ויטפל דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה