שד

דיון מתוך פורום  כירורגיה

02/09/2000 | 11:39 | מאת: תותי

בחודש האחרון אני חשה כאבית בשד הימני ובכלליות תחושה של מלאות וכבדות יתר בשני השדיים לאחרונה פחתו הכאבים שמתי לב לכך שהשד הימני גדול מהשמאלי באופן הנראה לעין .הופנתי לרופא כירורג אולם התור שנקבע לי הוא רק בעוד שבוע ! האם המצב מצריך בדיקה דחופה יותר ואם ניתן לשער מה קרה או מה האפשריות .אני מודאגת מאוד ואשמח לקבל מענה בזמן הקצר ביותר בתודה מראש תותי(שם בדוי)

02/09/2000 | 18:45 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום תותי (שם בדוי) כל שינוי בשד צריך להדאיג. תור לבדיקה של שבוע אינו ארוך במונחים של רפואה.בינתיים ננסה לעזור אם תתני לנו עוד פרטים כגון: גיל, לידות, גלולות, בעיות מחזור וכד' דר' ויזר

03/09/2000 | 18:37 | מאת: תותי

גיל:27.7 , לידה :1 גלולות:מינולט למשך שנה אחת בלבד( לפני כשנתיים) מחזור תקין אך בשנה האחרונה קרה פעמיים שהדימום נמשך 10 ימים .דר' א. ויזר כתב/ה: > > שלום תותי (שם בדוי) > כל שינוי בשד צריך להדאיג. תור לבדיקה של שבוע אינו ארוך במונחים > של רפואה.בינתיים ננסה לעזור אם תתני לנו עוד פרטים כגון: גיל, > לידות, גלולות, בעיות מחזור וכד' > דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה