á÷ò

דיון מתוך פורום  כירורגיה

24/05/2000 | 12:15 | מאת: Yigal

ùìåí, ìôðé ëùáåò àáé òáø ðéúåç á÷ò + àéãøåöìä (á÷ò îôùòúé?). æäå ðéúåç çåæø åãåîä ìå ðòøê ìôðé 12 ùðä. ùðé äúé÷åðéí ðòùå áàîöòåú çúê àçã, åìôé èòðú äøåôà äåöàå ùúé ù÷é÷éí îàéæåø äàùëéí. ëòú, àáé îîùéê ìñáåì ëàáéí åðôéçåú øáä áàùëéí, åìèòðú äøåôà äîðúç æäå ø÷ òéðééï ùì æîï. àåãä ìëí áàí úúðå çååú ãòú ðåñôú. áúåãä îøàù.

24/05/2000 | 16:56 | מאת: איתי ויזר

שלום יגאל שאלתך לא נקלטה היטב בפורום, אנא נסה לשלוח הודעה זו שנית, או ממחשב אחר. אנו מצטערים על הבעיות הטכניות שמקשות על ההתקשרות עימנו. עמך הסליחה איתי מנהל קהילית הפורומים

מנהל פורום כירורגיה