גוש בתנוך האוזן

דיון מתוך פורום  כירורגיה

23/05/2000 | 21:51 | מאת: גיל

שלום לפני חודשים רבים הבחנתי בגוש שמתהווה לו מתחת לפני העור בתנוך האוזן הימנית קרוב לחיבור עם הראש. עם הזמן הגוש גדל ולהערכתי הוא עכשיו בקוטר של 3-2 מילימטרים. הוא לא כואב אבל מציק לי פסיכולגית. אני סובל מאקנה קלה מזה מספר שנים (בן 21) בעיקר באזור הגב והפנים. נראה לי שהגוש בתנוך הוא הצטברות שומנית כל שהיא, אבל אין לה "ראש" לא לבן או שחור. באוזן שמאל יש במקום זהה גוש הרבה הרבה יותר קטן שלא מציק לי. מה אפשר לעשות כדי להיפטר מהגוש הזה ?

24/05/2000 | 14:59 | מאת: ד"ר ישראלית

לגשת לפלסטיקאי או כירורג, באם ה"אבחנה " שלך נכונה וזהו גוש שומני ניתן להוציאו בהרדמה מקומית ללא סיבוכים. במדה וזוהי בלוטת לימפה הייתי מתייעץ עם מנתח א.א.ג. נסה לשאול את ד"ר גוב-ארי מפורום א.א.ג (אף אזן גרון) באתר זה שלומי

מנהל פורום כירורגיה