ניתוח שבר

דיון מתוך פורום  כירורגיה

24/08/2001 | 08:16 | מאת: צביקה יזרעלי

עשיתי ניתוח שבר לפני 5 חודשים , לפני שבועים התחילן לי כאבים במקום הניתוח- בצורה של משיכה,דקירה בדרך כלל זה נמשך 40 דקה, וזה מתחיל בבוקר כאשר אני מתעורר, הניתוח נעשה בשיטה העתיקה, מכל מקון הפרופסור המנתח בדק אותי השבוע ואמר לי שהניתוח בסדר ואינו יודע את סיבת התופעה שהזכרתי, מה עושים תודה

24/08/2001 | 17:58 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום צביקה, ריפוי של כל נתוח או צלקת נמשך כשנה בתהליכים פנימים ולא מורגשים, התחושה במקום שונה מכלל הגוף ולכן יתכן כי תרגיש מדי פעם הרגשות מוזרות גם בעוד מס' שנים. זה אינו אומר כי יש בעיה. דר' ויזר

02/09/2001 | 22:15 | מאת: צביקה יזרעלי

מדוע זה כאבי המשיכה הללו מתרחשים אחרי שנת הלילה, האם יש המלצה לתנוחה של שינה במקרה זה (המדובר בכאבים שהחןו לאחר 5 חודשים של ניתוח שבר בצד שמאל של המפסעה

מנהל פורום כירורגיה