גוש בשד

דיון מתוך פורום  כירורגיה

31/08/2000 | 22:58 | מאת: דינה

שלום, לפני כמה ימים מיששתי גוש בשד.קיבלתי תור לכירורג לעוד שבוע. זהו מקרה שלישי ב 3 השנים האחרונות. בשני המקרים נתגלה גוש נוזלי שפיר שנשאב במזרק ע"י הכירורג. שאלתי האם הזמן שעובר מרגע "גילוי" שלי עד לביקור אצל הכירורג יכול לגרום להרעה רצינית או שנוזל שפיר נשאר שפיר. תודה על התיחסות.

01/09/2000 | 16:24 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום דינה, הרגעי, גידולים בשד מתפתחים במשך זמן רב, גושים ציסטיים המכילים נוזל מושפעים מההורמונים והמחזור, ציסטה כזו יכולה להיות בשד זמן רב ללא תופעות כלשהן. השאיבה שלה נועדה להקל על הסימטומים ונסות לאבחן תאים בתוך הנוזל. ממליץ כמו כל אישה להיות במעקב של כירורג לפחות פעם בשנה גם אם הכל בסדר. דר' ויזר

01/09/2000 | 19:01 | מאת: דינה

לדר' ויזר תודה רבה,נרגעתי דינה

מנהל פורום כירורגיה