בית ספר לרפואה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

31/08/2000 | 05:23 | מאת: טל

שלום, שמי טל ואני רוצה ללמוד בבית ספר לרופאה אני רוצה ללמוד כירורגיה ושאלתי היא למה אתה בחרתה את נושא זה, והאם הוא באמת מענין ושווה את ההשקעה בו תודה טל

31/08/2000 | 19:47 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום טל, אני מברך אותך על שאיפתך, מקצוע הרפואה נלמד בארץ ב- 4 בתי ספר לרפואה: ת"א, ירושלים, חיפה, ובאר-שבע. הלימודים נמשכים 6 שנים ועוד שנה סטז'. במהלך הלימודים תחשפי לכל מקצועות הרפואה ותוכלי אז לבחור איזה מקצוע מעניין ולהתמחות בו לאחר הלימודים עוד כ- 4 עד 6 שנים, כך שסה"כ תעבדי ותלמדי כ- 11 עד 13 שנים. זה המון השקעה ולכן עלייך לחשוב היטב אם הדבר כדאי..., רפואה אינה רק מקצוע זו השקעה כבדה של זמן ואורח חיים והדבר ישפיע על כל חייך. בהצלחה דר' ויזר

31/08/2000 | 20:13 | מאת: טל

תודה דר' ויזר אני מוכן להשקיע כמה שרק אוכל טל

מנהל פורום כירורגיה