וורידים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

30/08/2000 | 14:37 | מאת: דנה

שלום, ברצוני לדעת איך אוכל לטפל בוורידים/נימים בולטים ברגליים. הנושא מפריע לי אסטטית ולעיתים גם פיזית (כאבים). אני חברה בקופ"ח מכבי והייתי שמחה אם תוכל להמליץ לי על דרך טיפול. בברכה, דנה

30/08/2000 | 18:45 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום דנה, הנושא שהעלית נמצא בתחום של כירורגית כלי דם, ישנן דרכים רבות לטיפול גם אם הנושא הוא קוסמטי בלבד, טיפול תרופתי, הזרקות לורידים, טיפול עם גלי אור- פוטודרם. אם את חברת מכבי תפני לדר' נובל העובד בת"א. דר' ויזר

31/08/2000 | 10:54 | מאת: דנה

דר' א. ויזר שלום, ברצוני להודות לך על תשובתך המהירה והממצה. תודה רבה, דנה

מנהל פורום כירורגיה