כירוגית כלי דם

דיון מתוך פורום  כירורגיה

30/08/2000 | 02:26 | מאת: מוטי

בעקבות הקרנות באזור הפנים עקב סרטן, נוצרה חסימה של 2 העורקים הקדמיים המזרימים דם לגולוגולת. החסימה היא מעל 95 % בכל צד. מבקש פרטים על הסיכונים בניתוח הנדרש, ובעיקר - המלצות על רופאים המנוסים בניתוחים כאלה.

30/08/2000 | 18:55 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום מוטי ראשית דרושים עוד פרטים כגון מה מחלתך, למה הקרנות, פתיחה של חסימה בעורקי ה"תרדמה" - קרוטיס אם זו הכוונה נעשים במחלקות לכירורגיה של כלי דם. בבלינסון ("רבין") יש מחלקה מצויינת לכך. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה