תחושת לחץ בבטן והרגשה לא נעימה אחרי שהופעל משקל..

דיון מתוך פורום  כירורגיה

26/03/2016 | 22:18 | מאת: אבירם

שלום ד'ר לפני 9 חודשים עברתי ניתוח לפרוסקופי דו צדדי,לבקע מיפשעתי עדיין יש לי מאז תחושת אי נוחות מסוימת בבטן, הערב אני וחברים ביקרנו אצל חברים שלא ראינו הרבה זמן, הייתה שם ידידה טובה שלי שגם אותה לא ראיתי מזמן, בעודי יושב על הספה ,הידידה שלי באה לספה,נשכבה עלייה ושמה רגלים על הרגליים שלי וביקשה מאסז' לכפות רגליה, זה נחמד אבל היא שוקלת הרבה, ומישקל רגליה ממש "מחץ" לי את הרגליים, [ איך לתאר את זה ,כמו למשל שאתה יושב ומניחים לך על הרגליים טלויזיה גדולה וכבדה ,ואתה צריך להחזיק בה ככה כרבע שעה] קמתי משם אחרי כרבע שעה ואז התחלתי להרגיש שלא נוח לי בבטן , תחושת לחץ מסוימת בבטן , ובאיזור הניתוח במיפשעות, אני שואל האם משקל גבוה שלוחץ על הרגליים במצב ישיבה, עשוי ללחוץ על איזור המיפשעות. עשוי למתוח את הרקמות שם באיזור הרשתות? עלול לגרום שם משהו? לשנות לרעה מצב שלאחר ניתוח? כי ההרגשה שלי כרגע לא נעימה ונוחה, ואני כמובן חושש, האם אני חושש בצדק? תודה מראש

27/03/2016 | 07:25 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום אבירם לא . אין קשר . בכל אופן באם עדיין יש לך מיחושים באזור גש לבדיקה אצל הכירורג המנתח

מנהל פורום כירורגיה