תוך כמה זמן משפיע נוגדי דלקת שאינם סטרואידים?

דיון מתוך פורום  כירורגיה

13/03/2016 | 14:56 | מאת: שלום

היי אני לוקח שבוע ימים כל יום כדור של 600 מ"ג אטודולק נוגדי דלקת יש לי כאבים בעצם הסטרנום חצי שנה בעקבות נפילה החלקה מאופניים המיפוי עצמות יצא תקין לגמריי מה שזה אומר אין ממצא פתלוגי. כעת רופאת משפחה נתנתה לי כדורים אלו היא אמרה אולי אתה סוחב שם וסובל סתם מדלקת או שריר שתפוס . אז בנתיים אני לוקח שבוע ואני אולי אני לא יודע איך לתאר את זה אולי יש שיפור קטנטן באמת שלא יודע איך להגיד את זה. רציתי לדעת עוד 4 ימים בערך אני לוקח את זה שיהיה שלקחתי את זה 10 ימים ואז אני יפסיק למה הבנתי זה כדורים לא בריאים. רציתי לדעת תוך כמה זמן יש השפעה לכדורים אלו? האם אחרי שבוע אני צריך להרגיש שיפור בכאבים משמעותי? או זה לוקח זמן? ויש סיכוי שהכדורים גל לא יעזרו לי בכלל ואז זה אומר שיש לי שם משהו אחר?? אשמח לדעת מימך אז תוך כמה זמן הם משפיעים וגם לפעמים שמתי לב מהאזור הכואב באמצע החזה בעצם הסטרנום התחתון יוצא לי כזה כמו קליק כזה ... מה זה יכול לרמז?? תודה לך מחכה לתשובתך על כל השאלות אלו.

14/03/2016 | 17:08 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום לך שבוע זה זמן סביר להשפעה . באם אין הטבה במצבך פנה ליעוץ כירוגיה חזה

מנהל פורום כירורגיה