מה הבדל בין אטופן - לאטודולק?

דיון מתוך פורום  כירורגיה

07/03/2016 | 01:27 | מאת: שלום

היי אז תשמע קודם כל התחלתי לקחת היום כדור ראשון של אטודולק 600 מ"ג ואני יקח כל יום כדור אחד כי הוא חזק הבנתי למשך 10 ימים סהכ 10 כדורים . עכשיו האם זה ניקרא טיפול לקחת כדור אחד בלבד ביום של ה600 מ"ג הזה? וגם מה הבדל בין האטופן לאטודולק הזה?{ למה התעקשתי בבית מרקחת לאטודולק ולא אטופן} בבית מרקחת הוא אמר לי זה אותו דבר בידיוק רק זה של טבע אטודולק וההוא של משהו אחר. בכל מקרה יותר אני סקרן לשאול אותך האם זה ניקרא טיפול 10 ימים כל יום כדור לקחת של ה600 הזה? וגם אם זה יעזור תוך כמה ימים צריך להרגיש הקלה בכאבים ואם זה יעזור אפשר להפסיק באמצע לדוגמא אחרי 5 ימים{ למה אני לא אוהב לקחת כדורים ובמיוחד לא בריאים לקיבה כמו אלה}? וגם האם יש סיכוי שזה לא יעזור לי ? למה מוסקול לקחתי לא עזר בכלל. אני מאוד מאוד מאוד מקווה שזה יעשה פלאים האטודולק הזה מה אתה אומר ...?

07/03/2016 | 08:48 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום לך אכן אותו הדבר רק חברה אחרת מייצרת . בהחלט הטיפול יעיל . תראה זאת בעוד 5 ימים . רצוי לפחות שבוע טיפול

מנהל פורום כירורגיה