מה אני עושה כעת איך ממשיך טיפול

דיון מתוך פורום  כירורגיה

29/02/2016 | 15:34 | מאת: שלום

לפני חצי שנה החלקתי באופניים והכל עבר לי אבל יש לי רק כאב שלא רוצה לעזוב אותי מעצם הסטרנום התחתון אחרי חצי שנה של סבל עשיתי רנגטן לעצם הזאת יצא תקין . עשיתי גם מיפוי עצמות גם תקין לגמריי. כעת הכירוג שהייתי אצלו אמר לי זהו פה אתה גמרת לך להמשך טיפול - בירור לאורטופדיה. אז ניגשתי אם זה לאורטופד והוא אומר לי אני לא מתעסק בזה. מה אני אמור לעשות אז? יש לי כאבים בתנועות מאזור האמצע של החזה מהעצם שם המיפוי תקין יצא . מה אני עושה כירוג אומר פה גמרת אורטופד אומר אין לך מה להגיע אני לא מתעסקס בזה. מה אפשר בדחיפות לעשות בנושא זה למה אני כבר לא יכול אם הכאבים האלה שם .

03/03/2016 | 08:50 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום לך בעת שאין ממצא פתלוגי בהדמיות - הטיפול היחידי הוא מניעת הכאב . או שתיקח כדורים נגד כאבים או שתפנה למרפאת כאב

מנהל פורום כירורגיה