המשך לשאלה בזמן העמדה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

25/02/2016 | 06:57 | מאת: קטיה

שלום.בשאלתי הקודמת שאלתי לגבי כאבים עזים בזמן העמדה ובזמן הורדת הרגליים לאחר הכוויה בגב בף הרגל בדרגה 2. עליי לציין כי הכאבים לא ממוקדים בפצע שנוצר אחרי הכוויה (השלפוחית פוצצה במיון ).אלא הם במקומות מחוץ לפצע-לאורך כל כף הרגל.כל יום כאבים נהיים גרועים יותר-חזקים יותר.אם אני מורידה את הרגל או עומדת-לוקח לי שעות שהכאב יעבור. רופא רשם לי טיפות טרמדקס נגד כאבים.אני לא אישה היסטרית, עם סף גירוי לכאב גבוהה. שאלות: -האם ייתכן שאגדים אלסטיים יקלו על הכאב? איך זה אמור לעבוד -אולי מדובר בכאב שהוא מעבר לכוויה (בשלושה ימים ראשונים בזמן שהייתה שלפוחית לא היה כאב כלל ויכולתי לעמוד ללא בעיה ). לדברי הרופא הפצע במצב מצויין ,ללא דלקות.משתמשמת בפלמינל. באיזה כיוון לחפש מקור לכאב? תודה

25/02/2016 | 14:04 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום קטיה כשיש כויה האזור הניזוק הוא לא רק זה שנראה אלא הרבה יותר עמוק ונרחב . יש נזק לרקמות שמתחת . לכן ברגליים אגדים אלסטיים עוזרים

מנהל פורום כירורגיה