היי יהודה זה אני שלום שרשמתי מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  כירורגיה

23/02/2016 | 01:10 | מאת: שלום

אז יש תשובות של מיפוי עצמות אז הינה אכן לקחתי את התשובות היום של המיפוי עצמות זה מה שרשמו לי הינה אני ירשום לך מה רשמו בפתק ותגיד לי מה אתה אומר: nm מיפוי עצמות כל גופי עם mdp tc-99m סיבת הבדיקה : כאבים בחלק התחתון של הסטרנום לאחר נפילה ליפני כחצי שנה . אין בידינו בדיקות קודמות להשוואה . ממצאים : הודגמה קליטה פיזיולוגית בכל אזורי השלד וכולל בסטרנום ובצלעות דו צדדי. ללא עדות לשברים בעצמות של בית החזה . לסיכום : בדיקה בגדר הנורמה . זה מה שרשמו ועל כך כמה שאלות האם אני צריך להיות שמח או עצוב מכאלה תוצאות ? איך הגיוני חצי שנה של כאבים עצומים אז? וזה השאלה המסקרנת ביותר האם הגיוני היה שבר סדק לפני חצי שנה בנפילה החלקה הזאת וזה עבר לי ואז כעת לא רואים את זה במיפוי עצמות? אני אובד עצות וסובל מה אני יכול לעשות הלאה כעת אם התוצאות האלה תודה

25/02/2016 | 11:00 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום לך שמח - לא נראתה פתלוגיה בבדיקה . טיפול נגד כאבים ופיזיוטרפיה

מנהל פורום כירורגיה