האם זה תקין? כאבים בזמן ההעמדה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

20/02/2016 | 20:32 | מאת: קטיה

שלום.אני נכוותי ממיים רותחים בגב כף רגל.במיון פלסטיקאי פיצץ שלפוחית והוריד עור מסביב 0שלפוחית הייתה ברוחב כ 10 ס"ם ).הוא המליץ לשים משחה אנטיביוטית ל7 ימים .רופא בקופת חולים כעבור 3 ימים המליץ להחליף אנטיביוטיקה לסילברול בטענה כי שימוש באנטיביוטיקה גורם לעמידות.השתמשתי בסילברול 3 ימים נוספים ובהמלצתו של כירורג בקופת חולים עברתי לשימוש בפלמינל הידרו. הפצע עם הפרשות סרוטיות. היום עבר שבוע מיום האירוע.אני עדיין מרגישה כאבים עזים ביותר ברגע שמורידה את הרגליים או ברגע שעומדת.בזמן ההליכה הכאב פוחת בהרבה.אני רציתי לבדוק האם זה תקין?הרי הכוויה היא בגב כף הרגל,מדוע זה כואב כל כך וכמה זמן עוד פחות או יותר אמור להמשך הכאב לערכתך? אני מבינה שלא ניתן להגיד זה באופן מדוייק ,אבל בערך,שבועות,חודשים?אני תודה

21/02/2016 | 10:15 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום קטיה . כנראה הכויה עמוקה יותר ממה שנראית . מעבר לטיפול המקומי יש צורך גם בחבישה עם אגד אלסטי . הריפוי בערך כחודש

מנהל פורום כירורגיה